androsita
Data înscrierii: 22/Iun/2006 Mesaje: 3 Locație: bucuresti
|
Trimis: 31.03.2007 18:36 Titlul subiectului: canalizare preferentiala in ROSU |
|
|
| Mi-am construit o casa in satul Rosu si as dori sa stiu urgent daca se face canalizare si aductiune APA.pe strada General Praporgescu. Apa din puturile forate nu este potabila si marea majoritate a locatarilor de pe aceasta strada se aprovizioneaza cu apa potabila,in bidoane, de la rude sau prieteni din Bucuresti. Situatia este dramatica pentru batranii neputinciosi. Doresc sa sesizez garda de mediu sau alte foruri competente pentru a analiza apa din puturi, de pe str.General Praporgescu si de pe alte strazi si a se lua masurile de rigoare.Am aflat ca la cofetaria de pe Praporgescu, afacere a sotiei primarului Minea, este trasa conducta de apa si canalizare.Vizavi de cofetaria primarului este data in folosinta o SPALATORIE AUTO CARE CONSUMA CANTITATI URIASE DE APA care apoi este deversata cu volum mare de detergenti in mica canalizare pluviala. Este nedrept ca pentru afacerea proprie sa fie alocate fondurile primariei iar restul satenilor sa fie neglijati.Mentionez ca nu exista nici o cismea publica in sat, iar pe anumite strazi, unii locatari s-au racordat ilegal la mica retea care era existenta.Nu-i condamn pentru ca sunt disperati,dar aceasta nu-i o solutie.Astept raspuns urgent, inainte de a actiona si eu in interes propriu prin mijloacele pe care le cunosc:garda de mediu, televiziune,etc..Imi pare rau ca dau acest mesaj , dar sunt hotarata sa actionez pentru bunastarea noastra.Locatarii sunt dispusi chiar sa aloce o suma de bani pentru canalizare si aductiune apa, daca nu sunt fonduri. Nedelcu Andra mail : andy2asdf@ yahoo.com |
|