bubu03
Data înscrierii: 29/Sep/2009 Mesaje: 1 Locație: rosu
|
Trimis: 29.09.2009 20:32 Titlul subiectului: Loc de joaca |
|
|
Pe cand un loc de joaca pentru copii nostri cu leagane si bancute? Locuiesc in Rosu de aproape 2 ani si sunt nevoit sa ma deplasez in Bucuresti pentru ca copilul meu sa se poata juca intr-un parc cu cei de varsta lui...O sa-mi spuneti ca aici in Rosu toata lumea are curte , insa copii au lumea lor in care socializeaza si nu poti sa-i izolezi in curte.Nici cu bicicletele nu put merge pe pietrisul de pe strazile satului pline de gropi si namol (cand ploua), iar trotarele sunt foarte inguste si cu copaci exact in mijlocul lor.De apa si canal ce sa mai spun ...fiecare se descurca cum poate de parca am trai la "tara", desi locuiesc intr-o zona numai cu case si vile noi...Dar un magazin gen supermarchet in care sa te duci si sa cumperi de toate la preturi decente pe cand si la noi?(lasand la o parte micile agazine satesti-afaceri de familie)...Dar un transport public civilizat si decent ca pret pe cand vom avea?
Ar mai fi multe de spus dar tinand cont ca este prima mea interventie pe acest forum ma opresc aici, dar promit sa mai scriu...
Toate cele bune tuturor si meditati daca si voi va doriti sa traiti intr-o lume mai buna... |
|